Σκέψου

Σκέψου

Άδ. Γεωργιάδης: Δώσαμε μάσκες στους μαθητές επειδή έκανε φασαρία η αξ. αντιπολίτευση

Άδωνις Γεωργιάδης

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν μάσκες στους μαθητές φοβούμενη την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραδέχθηκε ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης σε μία προσπάθεια να μετακυλίσει της ευθύνες για το φιάσκο με τις μάσκες στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως η στοιχειώδης αυτή παροχή του κράτους για την προστασία των παιδιών, έγινε εξαιτίας των πιέσεων της αντιπολίτευσης.

Πιο αναλυτικά, όπως υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στο Βlue Sky, τα λάθη που έκανε η κυβέρνηση για τις μάσκες ήταν επειδή βιάστηκε να καλύψει τη… φασαρία από τον ΣΥΡΙΖΑ που επέμενε για τη δωρεάν παροχή τους.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Το κράτος αποφάσισε να καλύψει μία φασαρία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δωρεάν μάσκες και αυτό έγινε γρήγορα και ό,τι γίνεται γρήγορα μπορεί να έχει και λάθη» ανέφερε συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ δώσατε τις μάσκες; Γιατί φωνασκούσε ο ΣΥΡΙΖΑ;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Δεν είπα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ικανοποίησε ένα αίτημα έγινε βιαστικά και έγινε λάθος. Τι να κάνουμε να τους σκοτώσουμε; Έδωσαν λάθος προδιαγραφές από την Επιτροπή Υγείας. Να τους δείρουμε;» απάντησε.

Στην εύλογη ερώτηση, αν οι λοιμωξιολόγοι είναι αυτοί που έδωσαν τις προδιαγραφές, απάντησε ότι ευθύνεται η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος.

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email