Σκέψου

Σκέψου

Από την 1η Οκτωβρίου η ΕΛ.ΑΣ έχασε τον Χρήστο Παππά: Έκθετοι Οικονόμου, Χρυσοχοΐδης και ΕΛ.ΑΣ.

Ο Χρήστος Παππάς

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Η 1η Οκτωβρίου ήταν η τελευταία ημέρα που η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Χρήστο Παππά, κι αυτό γιατί τότε είχε το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Ρεπορτάζ της «Καθημερινής» αναφέρει η 1η Οκτωβρίου ήταν η τελευταία μέρα που η Ελληνική Αστυνομία είχε εντοπίσει τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστο Παππά. Τότε, ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρών σε αστυνομικό τμήμα, ωστόσο στη συνέχεια η ΕΛΑΣ δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, μετά την καταδικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι αξιωματούχοι υπηρεσιών ασφαλείας είχαν αποπειραθεί να τον εντοπίσουν και αμέσως μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου στις 7 Οκτωβρίου. Οι προσπάθειές τους, ωστόσο, είχαν αποβεί άκαρπες, κι έτσι, η τελευταία φορά που η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε ίχνη του ναζιστή χρυσαυγίτη, ήταν την 1η Οκτωβρίου.

Έκθετοι Οικονόμου, Χρυσοχοΐδης, ΕΛΑΣ

Έκθετους αφήνει η σκόπιμη εξαφάνιση του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά τόσο την εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου όσο και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλά και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Η εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Αδαμαντία Οικονόμου, που στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει την πρότασή της για τον ανασταλτικό χαρακτήρα των ποινών των Χρυσαυγιτών, δήλωσε ότι οι καταδικασθέντες δεν είναι ύποπτοι φυγής, είναι πια οικτρά εκτεθειμένη στα μάτια των πολιτών.

Το ίδιο ισχύει ωστόσο και για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι εδώ και μέρες η ΕΛΑΣ διατεινόταν ότι έχει καταστρώσει ολοκληρωμένο σχέδιο για τη σύλληψη των καταδικασθέντων, όχι μόνο άφησε τον Γιάννη Λαγό να φύγει από τη χώρα, αλλά έχασε και τον Χρήστο Παππά, δύο από τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης που υποτίθεται ότι παρακολουθούνταν στενά από τις ελληνικές αρχές.

Μέχρι και αυτήν την ώρα λοιπόν, οι προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν άκαρπες για τον εντοπισμό του ναζιστή χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά, ο συνήγορος του οποίου, Περικλής Σταυριανάκης δήλωσε χθες ότι ο εντολέας του  δεν σκοπεύει να εμφανιστεί στις αρχές διότι «θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεση στο Εφετείο , οπότε και θα δικαστεί εκ νέου η υπόθεση»!

Από τη δήλωση του Χρήστου Παππά μέσω του συνηγόρου του, προκύπτει ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής το είχε σχεδιάσει, γεγονός που εκθέτει ανεπανόρθωτα την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που εξαντλούν την ενασχόλησή τους με την κατάστρωση σχεδίων στις αναίτιες προσαγωγές ανηλίκων και διαδηλωτών.

 

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email