Σκέψου

Σκέψου

Αιτωλοακαρνανία: 1 στους 5 αστυνομικούς θετικός στον κορονοϊό – «Συγχρωτιστήκαμε πολλές ώρες στο Πολυτεχνείο»

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Δεκάδες αστυνομικοί στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από τεστ που διενήργησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Ειδικότερα, το σαββατοκύριακο, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενήργησε τουλάχιστον 150 τεστ σε αστυνομικούς με τους 33 να βγαίνουν θετικοί στον ιό, ποσοστό που υπερβαίνει το 20%!

Το τελευταίο διάστημα, καταγράφεται έξαρση των κρουσμάτων, που σύμφωνα με τον Δημήτρη Ραυτογιάννη, από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας, αποδίδεται στα μέτρα που ελήφθησαν για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Εκτιμώ ότι η έξαρση αποδίδεται στα μέτρα που ελήφθησαν για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Και στο νομό μας οι αστυνομικοί κλήθηκαν να είναι σε επιφυλακή στις υπηρεσίες τους. Συγχρωτίστηκαν για πολλές ώρες και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα. Πρέπει να τονιστεί ότι οι αστυνομικοί όχι μόνο δεν ελάττωσαν την εργασία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά την αύξησαν, με συνεχείς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων. Εμείς ζητάμε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, τοποθέτηση ειδικών διαχωριστικών στα οχήματα για να μην έρχονται οι αστυνομικοί σε επαφή με τα άτομα που μεταφέρουν, όπως και περισσότερα τεστ. Πρέπει η πολιτική ηγεσία να καταλάβει ότι ο αστυνομικός δεν είναι επαίτης επιδομάτων. Μόνη της η κυβέρνηση θα έπρεπε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στους ενστόλους, με στόχο την ηθική ανύψωση του προσωπικού», είπε στη HuffPost Greece ο Δ. Ραυτογιάννης, από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας.

Τι έχει να δηλώσει άραγε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλης Χρυσοΐδης για τη δημόσια υγεία που τελικά έμεινε απροστάτευτη και επιβεβαιώθηκαν όλοι όσοι μιλούσαν για ακραίο συνωστισμό της Αστυνομίας;

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email