Σκέψου

Σκέψου

Χωρίς μάσκα οι ιερείς στην ορκωμοσία υπουργών, παρουσία Μητσοτάκη

ιερέας στην ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης, χωρίς μάσκα

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Με υποχρεωτική πλέον τη χρήση μάσκας από όλους σε εσωτερικούς χώρους και μία ημέρα μετά την ανακοίνωση 121 νέων κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δείχνει διατεθειμένος να δηλώσει και στους ιερείς ποιο είναι το εθνικό μας εμβόλιο, δηλαδή το φιλότιμό μας, όπως είπε νωρίτερα σήμερα στη τηλεδιάσκεψη για τον κορονοϊό.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η στάση του, στην ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησής του, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μάσκα, αλλά όχι και οι ιερείς που που πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό όρκο.

Χθες μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος είπε: «Η Εκκλησία μας, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της πανδημίας, στάθηκε, όπως ακριβώς όφειλε, με όλες της τις δυνάμεις, στο πλευρό της υπεύθυνης ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της εθνικής δοκιμασίας. Σήμερα, που ο κίνδυνος της πανδημίας φαίνεται να απειλεί εκ νέου τη χώρα μας, η Εκκλησία μας, και πάλι, οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Και αυτό θα πράξει».

Ενώ και πρωθυπουργός είπε νωρίτερα σήμερα: «Ενεργοποιήσουμε και πάλι το εθνικό μας εμβόλιο που δεν είναι άλλο από το φιλότιμό μας».

Θα επιβληθεί άραγε πρόστιμο στους ιερείς για τη μη χρήση της μάσκας ή αυτό ισχύει για όλους τους υπόλοιπους;

Με πληροφορίες από: Εφημερίδα των Συντακτών

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email