Σκέψου

Σκέψου

«Δεν είναι αρκετό»: Ο Ράσφορντ ασκεί κριτική στον Τζόνσον για τα σχολικά γεύματα

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ο Μάρκους Ράσφορντ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τα σχολικά γεύματα που στέλνονται σε παιδιά που κάνουν μάθημα από το σπίτι.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε τον προβληματισμό και την ενόχλησή του για την φτωχή εικόνα του γεύματος, που περιλαμβάνει ελάχιστα τρόφιμα που δεν αντιστοιχούν στο ποσό των 30 λιρών που υποτίθεται πως κοστίζει κάθε γεύμα.

«3 ημέρες φαγητού για μία οικογένεια…Δεν είναι αρκετό. Πως περιμένουμε μετά τα παιδιά να κάνουν μάθημα; Για να μην αναφερθούμε στους γονείς που πολλές φορές καλούνται να κάνουν μάθημα στα παιδιά νηστικοί, δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά τους. Πρέπει να το κάνουμε καλύτερα. Είμαστε στο 2021», γράφει στην ανάρτησή του.

Η απάντηση του αρμόδιου τμήματος του υπ. Παιδείας είναι ότι «αυτές είναι οι οδηγίες που έχουμε και τις οποίες ακολουθούμε», με τον επικεφαλής των Εργατικών Κιρ Στάρμερ να τονίζει ότι η κατάσταση είναι «ντροπιαστική» προσθέτοντας ότι η «κυβέρνηση πρέπει άμεσα να μεριμνήσει ώστε όλες οι οικογένειες να έχουν κανονικές μερίδες φαγητού μέσα στο lockdown».

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email