Σκέψου

Σκέψου

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς… άφαντος ο Χρυσαυγίτης Παππάς!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, παραμένει άφαντος μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, που έχει ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

Εκτός από τον Γιάννη Λαγό, που αγνοείται επίσης, οι έρευνες στο Ίλιον και στου Παπάγου, δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ αναμένεται έρευνα σε ένα ακόμα σπίτι ιδιοκτησίας του στα Γιάννενα.

Ο Χρήστος Παππάς, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, είχε την υποχρέωση, βάσει περιοριστικών όρων να δίνει το παρών κάθε 1η του μηνός, στο αστυνομικό τμήμα Παπάγου, κάτι που τηρούσε μέχρι και αυτό το μήνα απαράβατα.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Περικλή Σταυριανάκη δεν σκοπεύει να εμφανιστεί στις αρχές ο πρώην βουλευτής Χρήστος Παππάς,  διότι «θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεση στο Εφετείο , οπότε και θα δικαστεί εκ νέου η υπόθεση».

Όπως φαίνεται η σιγουριά της εισαγγελέως Οικονόμου, για την προσπάθεια διαφυγής από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής μένει ανεπιβεβαίωτη, καθώς ο κ. Παππάς αποφάσισε να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Η εισαγγελέας μεταξύ άλλων στην πρότασή της για αναστολή των ποινών είχε επικαλεστεί το επιχείρημα ότι «οι κατηγορούμενοι δεν προσπάθησαν να αποφύγουν τη σύλληψη, κάποιοι εμφανίστηκαν αυτοβούλως».

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email