Σκέψου

Σκέψου

Εκάλη: Επιβάτες έβρισαν και έφτυσαν οδηγό λεωφορείου όταν ζήτησε να φορέσουν μάσκες

Αστικό λεωφορείο Αθήνα

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ένα απίστευτο περιστατικό με αφορμή τις μάσκες που δεν φορούν κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ήρθε στη δημοσιότητα, την ώρα που η πανδημία στη χώρα μας μπαίνει σε δεύτερο “κύμα” με τα κρούσματα του κορονοϊού να αυξάνονται διαρκώς και τη διασπορά να “ανοίγει”.

Μάλλον η δαπανηρότατη λίστα Πέτσα δεν ενημέρωσε επαρκώς ούτε έπεισε τους πολίτες για την πρόληψη και την ασφάλεια, ενώ από την άλλη, μάλλον η Εκάλη δεν είναι Αγία Παρασκευή για να παρέμβει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το μεσημέρι της Πέμπτης στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κηφισιά για Κρυονέρι, 3 επιβάτες, νεαρής ηλικίας, ανέβηκαν σε στάση στην Εκάλη χωρίς μάσκα και τότε ο οδηγός τούς ζήτησε να φορέσουν καθώς είναι υποχρεωτική.

Εκείνοι, όχι μόνο δεν έδωσαν σημασία, αλλά προπηλάκισαν άγρια τον οδηγό, υβρίζοντάς τον και φτάνοντας στο σημείο να τον φτύσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου σταθμού, αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με τη μάσκα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν λείπουν οι διαπληκτισμοί ακόμη και μεταξύ επιβατών.

Πληροφορίες από: News 24/7

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email