Σκέψου

Σκέψου

Επέστρεψε μόνιμα στον κηδεμόνα του ο Έκτορας, ο σκύλος που γλίτωσε από το μαχαίρωμα

Ο Έκτορας επέστρεψε στο σπίτι του

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

«Ο Έκτορας ας γίνει το σύμβολο του αγώνα ενάντια στη κακοποίηση των ζώων» ήταν τα λόγια του Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, προέδρου του Περιβαλλοντικού Σύνδεσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.), που ανακοίνωσε ότι Έκτορας είναι και πάλι σπίτι του, με όλα τα νόμιμα έγγραφα.

«Πριν λίγο ο Έκτορας δόθηκε στον ιδιοκτήτη του με πράξη υιοθεσίας. Γερός και δυνατός, αφού νοσηλεύτηκε στο ΔΙΚΕΠΑΖ για 14 μέρες. Ας γίνει το σύμβολο του αγώνα ενάντια στη κακοποίηση των ζώων.» με αυτά τα λόγια ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Σύνδεσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.), που δημοσίευσε και τη φωτογραφία στο facebook, ανακοίνωσε ότι Έκτορας είναι και πάλι σπίτι του, με όλα τα νόμιμα έγγραφα.

Όπως μετέδωσε το piraeuspress, η δίκη εκείνων που εμπλέκονται στο μαχαίρωμα του άρχισε και θα συνεχιστεί στις 6 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με βεβαίωση του ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ., που προσκομίστηκε στο δικαστήριο, ο σκύλος δεν είναι επιθετικός και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που διαψεύδει τα επιχειρήματα και του καθηγητή που τον μαχαίρωσε για να αυτοπροστατευτεί, όπως ισχυρίστηκε, αλλά και του δεύτερου κατηγορούμενου ο οποίος έσπευσε να τον… βοηθήσει.

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email