Σκέψου

Σκέψου

«Έβρισκαν θετικούς αστυνομικούς και τους έβαζαν υπηρεσία» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ (Video)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Η πανταχού παρουσία της αστυνομίας, που συνιστά τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση έχει επιλέξει να διαχειριστεί και την πανδημία, θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τους πολίτες, αλλά και τους αστυνομικούς.

Αυτό επιβεβαιώνει η καταγγελία ότι αστυνομικοί που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό έμπαιναν κανονικά σε υπηρεσία γιατί δεν έβγαινε το πρόγραμμα (!), σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος.

Ειδικότερα, για αστυνομικούς οι οποίοι ενώ ήταν θετικοί στον κορoνοϊό, τους έβαζαν να κάνουν υπηρεσία, έκανε λόγο σε δηλώσεις του στο OPEN TV και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος . «Υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες γι αυτό και ΄σίγουρα υπάρχουν παραλείψεις από τη διοίκηση» τόνισε.

«Αστυνομικοί πληρώνουν τεστ από την τσέπη τους. Η υπηρεσία κάνει δειγματοληπτικά τεστ κι όχι για όλους. Οι υπηρεσίες είναι πάρα πολλές και δεν φτάνουν τα τεστ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΟΑΣΥ επαναλαμβάνοντας την καταγγελίας ότι «ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που είχε θετικό κρούσμα στο σπίτι του πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία του».

«Πείτε μου σήμερα μία δραστηριότητα που δεν εμπλέκεται αστυνομικός. Η αστυνομία από τον Μάρτιο και μετά δουλεύει συνεχώς, το ρεπό είναι ζήτημα. Και ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα πληρωθούν οι νυχτερινές περιπολίες» τόνισε και κατέληξε: « Υπάρχουν δεκάδες δραστηριότητες που είμαστε σε απευθείας επαφή με τους πολίτες. Παρόλαυτά δεν υπάρχει ο μηχανισμός να ελέγχονται οι συνάδελφοι με τεστ».

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κληθείς να απαντήσει προ ημερών για τον συνωστισμό των αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, δήλωσε ότι ο ιός δεν μεταδίδεται σε εξωτερικό χώρο!

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email