Σκέψου

Σκέψου

Φούρνοι «ΒΕΝΕΤΗ»: Κλείνουν πέντε καταστήματα στην Αττική

φούρνοι ΒΕΝΕΤΗ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Την μακρά λίστα των επιχειρήσεων που επιλέγουν να βάλουν λουκέτο, συμπληρώνουν οι φοίρνοι «ΒΕΝΕΤΗ», που κλείνουν πέντε καταστήματά τους εκντός του νομού Αττικής.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στο κλείσιμο πέντε καταστημάτων εντός του νομού Αττικής προχωρά η εταιρεία «ΒΕΝΕΤΗΣ». Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, οι λόγοι που υποχρεώνουν την εταιρεία σε αυτή τη δυσάρεστη, αλλά αναγκαία επιλογή είναι:

Η εξάπλωση του ιού κορονοϊού, ο οποίος έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην αγορά και στη βιωσιμότητα των επιμέρους καταστημάτων.

Η αδικαιολόγητη άρνηση ορισμένων ιδιοκτητών ακινήτων να αντιληφθούν την σκληρή πραγματικότητα που επέβαλε σε όλους η απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών και να έλθουν σε καλόπιστη συνεννόηση με την εταιρεία, για εύλογη μείωση των μισθωμάτων, για όσο διαρκεί η οξύτατη υγειονομική και οικονομική κρίση, αλλά αντίθετα εμμένουν στην είσπραξη των προ COVID-19 μισθωμάτων.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η εταιρεία στο μέλλον θα αποχωρεί από τα καταστήματα εκείνα, των οποίων οι ιδιοκτήτες αδυνατούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα, τηρώντας αδικαιολόγητα άτεγκτη στάση. Να σημειωθεί ότι πριν από την πανδημία, η εταιρεία διατηρούσε 110 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email