Σκέψου

Σκέψου

H “αντιφασιστική” ΟΝΝΕΔ τιμούσε τον δολοφόνο Καλαμπόκα με ομιλητή το ναζιστή Αρβανίτη

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Στην δίκη εναντίον της ΧΑ στο κλιμάκιο της ΝΔ, που βρέθηκε κατά την εκδίκαση έξω απ’το Εφετείο, βρισκόταν ο Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ κ. Πάυλος Μαρινάκης. Όπως φαίνεται η ΟΝΝΕΔ “άφησε πίσω” τις εποχές, που έκανε εκδηλώσεις συμπαράστασης στον «αγωνιστή Γιάννη Καλαμπόκα», τον δολοφόνο του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα και έφερνε ομιλητή τον δικηγόρο Μιχάλη Αρβανίτη.

  

Το Δελτίου Τύπου έγραφε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να διατρανώσουμε την πίστη μας στην αθωότητα του Γιάννη Καλαμπόκα και να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα του ενάντια στη ψευδή, ανήθικη και άνανδρη επίθεση που δέχεται από τους πραγματικούς υπεύθυνους του θανάτου του καθηγητή Ν. Τεμπονέρα, που αντί να είναι κατηγορούμενοι, παριστάνουν τους τιμητές» ανέφεραν ανερυθρίαστα οι συντάκτες της ανακοίνωσης της τοπικής της Πάτρας. Μάλιστα, ζητούσαν την άμεση αποφυλάκιση του δολοφόνου, καθώς και την τιμωρία των «συκοφαντών και ψευτών».

Ποιος είναι ο Μιχάλης Αρβανίτης;

Ο κ.Αρβανίτης πρόκειται για εξέχον στέλεχος της ακροδεξιάς στην Ελλάδα, αρνητής του ολοκαυτώματος και βασικές ιδεολογικές καταβολές την 4η Αυγούστου και τον Μεταξά. Μάλιστα, καταδικάστηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής 5 χρόνια κάθειρξη για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email