Σκέψου

Σκέψου

Η πολιτική πέρα από ελιγμούς έχει και αρχές

Μητσοτάκης ζαεφ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Παρατηρώ μια περιπαικτική – ειρωνική ή σαρκαστική -διάθεση με τον Έλληνα πρωθυπουργό που άλλα έλεγε όταν υπογράφονταν η Συνθήκη της Πρέσπας και άλλα κάνει τώρα, και καλά κάνει.

Αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος όμως.

Του Δημήτρη Χριστόπουλου

Η άλλη είναι ότι το συντηρητικό κόμμα ως αντιπολίτευση έπαιξε το χαρτί της πατριδοκαπηλίας όταν υπογράφονταν η Πρέσπα για να μη χάσει την άκρα δεξιά της και σαν να μην έγινε τίποτε τώρα το παίζει “Ελλάδα, γενναιόδωρη, ηγέτιδα δύναμη των Βαλκανίων” υποδεχόμενη τον Βορειομακεδόνα Πρωθυπουργό.

Και φυσικά, η ελληνική κοινή γνώμη εθισμένη στον κυνισμό και την ευτέλεια απλώς αδιαφορεί, όπως περίπου μέχρι πριν δύο χρόνια διαδήλωνε. Η άκρα δεξιά της συντηρητικής παράταξης απλώς απολαμβάνει το μερίδιο της στη νομή της εξουσίας – πόσο γλυκειά η εξουσία… – και χαμογελά σαρκαστικά διότι κάποιοι νομίζουν ότι ενοχλείται ή όφειλε να ενοχλείται από την αλλαγή πλεύσης.

Δυστυχώς όμως, οι πολιτικές φιλοδοξίες των ανθρώπων είναι πολύ ισχυρότερες από τις πολιτικές τους φιλοσοφίες και η ζωή συνεχίζεται ως είχε. Ως έχει.

Αν πιστεύουμε ότι η πολιτική πέρα από ελιγμούς έχει και αρχές όμως, αυτές οι συμπεριφορές την απαξιώνουν και το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για κανέναν.

Παρατηρώ μια περιπαικτική – ειρωνική ή σαρκαστική -διάθεση με τον Έλληνα πρωθυπουργό που άλλα έλεγε όταν υπογράφονταν η…

Posted by Dimitris Christopoulos on Thursday, September 17, 2020

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email