Σκέψου

Σκέψου

Κανένα δάκρυ δεν ξεπλένει την κυβερνητική ολιγωρία κ. Κικίλια

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, που αρνείται πεισματικά να συναντήσει εκπροσώπους των υγειονομικών παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις τους και που δεν παρενέβη προσωπικά προκειμένου να δοθεί στους μαχητές της πρώτης γραμμής δώρο Χριστουγέννων ως μία ύστατη αναγνώριση του αγώνα τους, δάκρυσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μιλώντας γι’ αυτούς.

Ειδικότερα, καλεσμένος στην εκπομπή Special Report στον ΑΝΤ1, ο Βασίλης Κικίλιας επιχειρώντας μάλλον να φτιάξει το επικοινωνιακό του προφίλ καθώς μέχρι τώρα δεν έχει επιδείξει κάποιο επικοινωνιακό χάρισμα ή έστω κάποια ρητορική δεινότητα, και προκειμένου να ανατρέψει τη δυσαρέσκεια των υγειονομικών εναντίον του, λυγίζει δήθεν αυθόρμητα μπροστά στις κάμερες μιλώντας για τις νοσηλεύτριες, τους τραπεζοκόμους, τις καθαρίστριες, τους γιατρούς, με τους οποίους δηλώνει ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένος!

Ο κ. Κικίλιας, όπως βλέπουμε στο βίντεο,  βάζει το χέρι στο πρόσωπό του για να κρύψει τα δάκρυά του, ενώ παράλληλα ο φακός ζουμάρει προκειμένου να ανασχεθεί η επικοινωνιακή φθορά που έχει υποστεί ο υπουργός.

Ο Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός μίας κυβέρνησης που τα στελέχη της επέρριψαν στους γιατρούς (!) την ευθύνη για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ κατά τη συνέντευξη επιμένει στο κυβερνητικό αφήγημα περί success story, παρά τους χιλιάδες θανάτους, την μη επαρκή θωράκιση του ΕΣΥ με εξοπλισμό και προσωπικό και συνεχίζει να πλέκει για άλλη μια φορά το εγκώμιο του πρωθυπουργού.

Αν η σύνδεσή του με τους υγειονομικούς ήταν αληθινή, θα δεχόταν να τους συναντήσει και θα έκανε δεκτές τις προτάσεις τους από την αρχή της πανδημίας για χάρη της δημόσιας υγείας που υποτίθεται ότι πασχίζει να προστατέψει και να διαφυλάξει.

Αν τα δάκρυα του υπουργού ήταν αληθινά, αυτά θα είχαν χυθεί καιρό πριν και θα είχαν συνοδέψει την παραίτησή του όταν θα μάθαινε ότι δεν δόθηκε δώρο στους υγειονομικούς.

Όμως, κανένα δάκρυ δεν μπορεί να ξεπλύνει την εγκληματική ολιγωρία των κυβερνώντων που δεν θωράκισαν τη Δημόσια Υγεία έγκαιρα και αντί αυτού γεμίζουν με μετακλητούς τις θέσεις του κρατικού μηχανισμού, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ και τακτοποιώντας τα γαλάζια παιδιά!

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email