Σκέψου

Σκέψου

Καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ: Οι χρυσαυγίτες έσπασαν φωτογραφικούς εξοπλισμούς και προπηλάκισαν

προπηλακισμός φωτορεπόρτερ έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Την «προκλητικά παθητική στάση της ελληνικής αστυνομίας» για ακόμη μία φορά καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, η οποία σημειώνει ότι οι χρυσαυγίτες έσπασαν φωτογραφικούς εξοπλισμούς και προπηλάκισαν.

«Σαν να μην έγινε καμία δίκη» τιτλοφορεί την ανακοίνωση – καταγγελία της η ΕΦΕ σχετικά με τον χθεσινό τραμπουκισμό σε βάρος δημοσιογράφων έξω από το σπίτι του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου με τους αστυνομικούς επιδεικτικά να μην παρεμβαίνουν για να προστατέψουν τους εργαζομένους της ενημέρωσης.

Όπως τονίζει το προεδρείο της ΕΦΕ:

Για πολλοστή φορά σήμερα (χθες, Πέμπτη) μέλη της ΕΦΕ έγιναν στόχος τραμπουκισμού. Για πολλοστή φορά το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια αστυνομικών. Για πολλοστή φορά οι αστυνομικοί δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον και δεν προχώρησαν σε καμία κίνηση για την προστασία των εργαζομένων της ενημέρωσης.

Μπράβοι με καλυμμένα πρόσωπα έσπασαν κάμερες και έκοψαν καλώδια από φορητό wifi router συναδέλφων. Ανενόχλητοι απείλησαν, προπηλάκισαν, χτύπησαν ανθρώπους, έσπασαν εξοπλισμό και έβρισαν, έξω από την κατοικία του καταδικασμένου από το Εφετείο Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Στο χώρο υπήρχαν αστυνομικοί της ασφάλειας από τους οποίους δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Ένας συνάδελφος κάλεσε την άμεσο δράση, με αποτέλεσμα οι δράστες να φύγουν ανενόχλητοι, πριν φτάσουν οι δυο μηχανές με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η «προστασία του πολίτη» ή η «προστασία της ελευθερίας του τύπου»; Έννοιες άγνωστες.

Θέλουμε με την παρούσα να εκφράσουμε την έντονη αγανάκτηση μας!

Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την προκλητικά παθητική στάση της ελληνικής αστυνομίας. Σήμερα οι δράστες έσπασαν φωτογραφικοί εξοπλισμό και προπηλάκισαν συναδέλφους. Στο μέλλον τι;

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email