Σκέψου

Σκέψου

Καταγγελία: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στο Περιστέρι

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Στις 9/1/2021, στην οδό Αγίου Σώστη στο Περιστέρι κατά τις  17.50 περίπου, ακριβώς πάνω στην πλατεία Άγιου Κηρύκου καταγγέλλεται ότι άνδρας περίπου 30 ετών χτυπούσε με μανία μια γυναίκα σε μια καρέκλα από τις αφημένες του μαγαζιού. Η γυναίκα φορούσε μαύρα και έκλαιγε.

Η γυναίκα, που καταγγέλει του περιστατικό στο Περιστέρι, τον είδε να μιλάει απειλητικά στην αρχή στο θύμα και μετά να την πιάνει από το λαιμό. Παρόλο που η καταγγέλλουσα το περιστατικό φώναξε να την αφήσει εκείνος δεν σταματούσε. Πλησίασε περισσότερο και φώναζε αλλά εκείνος κοίταξε αδιάφορα μια φορά, και συνέχισε να την χτυπάει ανενόχλητος. Η γυναίκα προσπαθούσε να προφυλαχτεί από τα χτυπήματα με τα χέρια της αλλά αυτός συνέχιζε.

Η κοπέλα [σ.σ. η μάρτυρας του περιστατικού] άρχισε να φωνάζει σε αυτούς μέσα στο μαγαζί για να κάνουν κάτι και επειδή τους είδε ότι δεν έκαναν καμία κίνηση, φώναξε ότι θα καλέσει την αστυνομία. Τότε βγήκαν έξω και πήγαν προς αυτόν αλλά αυτός είχε ήδη απομακρυνθεί.

Οο κακοποιητής ακολούθησε την κοπέλα και φώναζε λέγοντας «εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς;». Όσοι ήταν στο μαγαζί και στα γύρω μαγαζιά έδειξαν απολύτως συνηθισμένοι στο θέαμα, σύμφωνα με όσα καταγράφει η καταγγελία.

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email