Σκέψου

Σκέψου

Κλήθηκαν να πληρώσουν τη διατροφή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας!

ξενοδοχείο

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Να πληρώσουν για τη διατροφή τους στο ξενοδοχείο καραντίνας, όπου χρειάστηκε να μεταφερθούν, κλήθηκαν εργαζόμενοι σε τουριστική περιοχή!

Συγκεκριμένα, δύο εργαζόμενοι στην Αντίπαρο μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας το Σάββατο, με οδηγίες γιατρού, καθώς ο ένας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ο δεύτερος ήταν στενή επαφή του, ενώ διέμεναν στο ίδιο σπίτι με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Εκεί «ενημερώθηκαν» ότι …δεν δικαιούνται σίτιση, αλλά θα πρέπει να πληρώνουν για τη διατροφή τους όλες τις μέρες που θα διαρκέσει η καραντίνα! Χρειάστηκαν παρεμβάσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες για να αποσαφηνιστεί ότι η σίτιση, όπως και η διαμονή, καλύπτεται από τη σύμβαση που έχουν υπογράψει τα καταλύματα με το υπουργείο Τουρισμού.

Το …«λάθος» διορθώθηκε μετά από δύο μέρες, τη Δευτέρα, το ερώτημα όμως παραμένει: Άραγε πόσοι εργαζόμενοι σε τουριστικές επιχειρήσεις και περιοχές, αφού έχουν δουλέψει εκτεθειμένοι στον ιό, καλούνται να πληρώσουν για τη διατροφή τους όταν χρειαστεί να διαμείνουν στα δωμάτια και τα ξενοδοχεία καραντίνας;

Πηγή: 902

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email