Σκέψου

Σκέψου

Κύριε πρωθυπουργέ, δεν έχετε φιλότιμο; -Χωρίς μάσκα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Τον ανυπάκουο δρόμο… των ιερέων αποφάσισε να ακολουθήσει ο πρωθυπουργός σήμερα κατά την επίσκεψή του στη Ρόδο, αφού όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, δεν φόρεσε την -νομικά επιβεβλημένη πια- μάσκα.

Μετά την επίκλησή του στο φιλότιμο για να προτάξει για ακόμη μία φορά την ατομική ευθύνη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φαίνεται να μην κάνει ο ίδιος φιλότιμες προσπάθειες να παραδειγματίσει.

Τον τελευταίο καιρό, πολλά κυβερνητικά στελέχη αυτοαναιρούνται με τις δηλώσεις και τις πράξεις τους, αγνοώντας ή αδιαφορώντας για το γεγονός ότι οι πολιτικοί ασκούν επιρροή στους πολίτες και παραδειγματίζουν.

Έτσι κι ο πρωθυπουργός, που μέχρι χθες τόνιζε πόσο σημαντική είναι η χρήση της μάσκας, σήμερα επέλεξε να μιλήσει για την εθνική επιτυχία της συμφωνίας για την ΑΟΖ Ελλάδας- Αιγύπτου μη φορώντας μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της σύσκεψης που είχε με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων, στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο.

Τα γραφεία αυτά ωστόσο, δεν είναι ασκεπή και η μάσκα σε κλειστούς χώρους έχει ήδη κηρυχθεί υποχρεωτική. Εκτός βέβαια αν εξαιρείται κι εκείνος από την υποχρέωση αυτή, όπως οι ιερείς, σύμφωνα με την ΚΥΑ!

Οι δημοσιογράφοι, στον ίδιο χώρα κατά τις ερωτήσεις τους φορούσαν μάσκα, όπως και όφειλαν!

Αν ισχύει η ισονομία, μάλλον πρέπει να υπάρξουν πρόστιμα σε όλους, και στους ιερείς που δεν φόρεσαν μάσκα στην ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης ενώ η ΚΥΑ τους εξαιρεί μόνο σε χώρους μυστηρίων (δηλαδή εκκλησίες) και σε όλους όσους αψηφούν αυτό το έκτακτο μέτρο.

Η πολιτεία οφείλει να σταματήσει τα αντικρουόμενα μηνύματα και να διατηρήσει μία υπεύθυνη στάση.

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email