Σκέψου

Σκέψου

Μαρτυρία 67χρονου: Εγώ είμαι ο “κουκουλοφόρος” που υπερασπίστηκε ο αστυνομικός

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Έγινε πολύς λόγος την Παρασκευή για τον αστυνομικό που είναι αποσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορήθηκε ότι απέτρεψε σύλληψη κουκολουφόρου από το μπλοκ του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Οι κατηγορίες της ΕΛΑΣ, ωστόσο καταρρέουν, αφού ο “λεγόμενος” κουκουλοφόρος τοποθετήθηκε δημόσια και αποδεικνύει, ότι κάθε άλλο παρά κουκουλοφόρος και εγκληματικό στοιχείο δεν είναι.

Πρόκειται για τον 67χρονο Αγγελο Γκόγκογλου ο οποίος διέψευσε τους ειδικους φρορούς, που υποστηρίζουν ότι η σύλληψή του απετράπη από αστυνομικό σε τοποθέτησή του στο KONTRA CHANNEL. Επίσης, προβλήθηκαν δύο video από τη διαδήλωση στα οποία δεν φαίνεται πουθενά προσπάθεια αποτροπής σύλληψης, ενώ ο επονομαζόμενος “κουκουλοφόρος” φορούσε απλώς ένα καπέλο για τον ήλιο κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.

Στο παρακάτω video η συνέντευξη:

Για το θέμα είχε εκδώσει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ από την Παρασκευή.

“Ο κατασταλτικός εκτροχιασμός που εκδηλώθηκε χθες στο Σύνταγμα και στους δρόμους γύρω από αυτό, όταν χιλιάδες διαδηλωτές προσπαθούσαν να βρουν διέξοδο από τον κλοιό των δακρυγόνων, των χειροβομβίδων κρότου – λάμψης και των μοτοσυκλετών της περιβόητης ομάδας «ΔΡΑΣΗ» που ορμούσαν καταπάνω τους ασκώντας ασύστολη βία, παίρνει νέες διαστάσεις με το πλαστό αφήγημα περί «αστυνομικού του ΣΥΡΙΖΑ που απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου», το οποίο έλαβε και υπηρεσιακές προεκτάσεις.

Πρόκειται για ένα ανυπόστατο και χυδαίο ψέμα, συμπληρωματικό της βίας, των προπηλακισμών, των απειλών και της τρομοκρατίας που χρησιμοποιήθηκαν χθες με ιδιαίτερη ζέση εναντίον μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ακόμη περισσότερο, είναι ένα αφήγημα που χρησιμοποιήθηκε ώστε να αποτραπεί η δημόσια συζήτηση γι’ αυτά τα γεγονότα, αλλάζοντας την ειδησεογραφική θεματολογία.

Αν κάτι προέκυψε από τη χθεσινή ημέρα, δεν είναι το ζήτημα μιας δήθεν σύλληψης ενός ανύπαρκτου κουκουλοφόρου, η οποία υποτίθεται ότι απετράπη, αλλά η στοχοποίηση των μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και η αναίτια επίθεση σε ιστορικό στέλεχος του κόμματος, παρουσία αστυνομικού που έχει διατεθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια των στελεχών του κόμματος. Μια σειρά από μαρτυρίες, γεγονότα, αλλά και οπτικοακουστικό υλικό, καταδεικνύουν ότι τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του έτυχαν «ειδικής μεταχείρισης» από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Κι αντί, μετά από τόσες ώρες, ο κ. Χρυσοχοΐδης να έχει παραιτηθεί, καλύπτει πλήρως και το χθεσινό κρεσέντο καταστολής και την προσπάθεια πολιτικής τρομοκράτησης του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του μυθεύματος για τον παραβάτη «αστυνομικό του», όπου κάποιες διευκρινήσεις μετατράπηκαν σε «αποτροπή σύλληψης». Ενδεικτικά μόνο, κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων, τραυματίστηκαν και δέχθηκαν διαφόρων ειδών προπηλακισμούς, τα εξής στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του”:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email