Σκέψου

Σκέψου

ΜεΡΑ 25 για Έβρο: Πυγμή στους αδύναμους υποχώρηση στους ισχυρούς

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Σφοδρή επίθεση πραγματοποίησε και το ΜεΡΑ 25 στην κυβέρνηση «για τον τρόπο αντιμετώπισης των επιθετικών ενεργειών της Τουρκίας στον Έβρο»

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης αναφέρει ότι η κυβέρνηση «αφού βάφτισε “εισβολή” την προσπάθεια κατατρεγμένων να περάσουν στην Ευρώπη στέλνοντας στρατό-αστυνομία να υψώσουν φράχτες, υποδεχόμενη υψηλόβαθμο κλιμάκιο του διευθυντηρίου των Βρυξελλών και συνοδεύοντας μέχρι και την ΠτΔ το Πάσχα, τώρα με την καταπάτηση ελληνικού εδάφους από το καθεστώς του κ. Ερντογάν παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο».

Μάλιστα, μιλώντας για τον Υπουργό Εξωτερικών, ο κ. Κριθαρίδης υπογραμμίζει ότι «προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα μιλώντας για λίγες “δεκάδες μέτρα” και όχι για τα 16 στρέμματα στα οποία έχουν εγκατασταθεί κανονικότατα οι τουρκικές δυνάμεις, στη συνέχεια προσπάθησε να φιμώσει και τον τύπο για το ζήτημα “δεν αξίζει ούτε μονόστηλο σε εφημερίδα”, ενώ τέλος μετά από προφανή κυβίστηση το Υπουργείο προέβη σε διάβημα!».

«Είναι βλέπετε και η εξωτερική πολιτική της Κυβέρνησης όπως ακριβώς και η οικονομική, πυγμή έναντι των αδυνάμων, υποχωρητικότητα έναντι των ισχυρών, στο ίδιο έργο θεατές» καταλήγει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email