Σκέψου

Σκέψου

ΜέΡΑ25 για μάσκες: Ποιος θα επωμιστεί το κόστος;

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Το φιάσκο με τις τεράστιες και συνεπώς ακατάλληλες μάσκες οι οποίες διανεμήθηκαν χθες στα σχολεία της χώρας, σχολιάζει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, με δήλωσή του.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Κριθαρίδη:

“Αστοχία” είναι σύμφωνα με την κ. Κεραμέως το φιάσκο με τις τεράστιες μάσκες που διανεμήθηκαν χθες στις μαθήτριες και τους μαθητές της χώρας. Η κ. Υπουργός όμως δεν διευκρίνισε ποιος θα επωμιστεί το κόστος αυτής της αστοχίας, διότι εξ όσων γνωρίζουμε οι μάσκες κόστισαν περίπου 6,5 εκατομμύρια ευρώ και τώρα που θα υπάρξει νέα παραγγελία που φανταζόμαστε ότι θα έχει επιπλέον κόστος.

Παράλληλα θα υπάρξει και μια επιπρόσθετη επιβάρυνση για τις προσωρινές μάσκες μιας χρήσης που θα δοθούν προς το παρόν στους μαθητές. Όλες αυτές οι δαπάνες δεν διευκρίνισε η Υπουργός Παιδείας, αν θα επιβαρύνουν τους φορολογούμενους, καθώς δεν είναι σαφές ποιος τελικά έχει την ευθύνη για αυτή την αστοχία. Περιμένουμε τις συγκεκριμένες απαντήσεις από την Κυβέρνηση για να μην ανακύπτουν δεύτερες σκέψεις για την τυχαιότητα και την αμέλεια της αστοχίας, η οποία σε κάθε περίπτωση θα κομίσει πολλαπλάσια κέρδη στους παραγωγούς των μασκών.

Μιχάλης Κριθαρίδης

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email