Σκέψου

Σκέψου

ΜέΡΑ25: Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει αυτοκαταργηθεί…

ΜέΡΑ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα σήμερα σχετικά με την πλημμύρα στην Εύβοια και τους κυβερνητικούς χειρισμούς το ΜέΡΑ25, με την οποία τονίζει ότι ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας«έχει αυτοκαταργήσει το ρόλο του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

Με πέντε συμπολίτες μας νεκρούς και δύο αγνοούμενους, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είναι ενοχλημένος.

Ενοχλημένος για το θράσος της διατύπωσης του εύλογου ερωτήματος «γιατί δε λειτούργησε το 112». Η απάντηση του και μόνο είναι λόγος παραίτησης όχι του ιδίου, αλλά σύσσωμης της κυβέρνησης: «αν είχε λειτουργήσει, θα είχαμε εκατόμβες νεκρών».

Η κυνική ομολογία ότι το κράτος αδυνατεί να δώσει εν μέσω μιας απόλυτα προβλέψιμης κρίσης μια χρήσιμη οδηγία στους πολίτες που να μην τους κάνει να πάρουν τα βουνά, είναι το πολιτικό, επικοινωνιακό, και εν τέλει ανθρωπιστικό Βατερλό μιας κυβέρνησης που έχει βασίσει όλη τη συλλογιστική και στρατηγική της στο άλλο μείζων θέμα των ημερών, την έξαρση των κρουσμάτων της πανδημίας, στην «ατομική ευθύνη» των πολιτών.

Ένας Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας που ομολογεί ότι τυχόν παρέμβασή του μέσω των επιχειρησιακών εργαλείων του θα προκαλούσε εκατόμβες νεκρών, έχει αυτοκαταργήσει το ρόλο του.

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email