Σκέψου

Σκέψου

Μόνο χειροκροτήματα: Απλήρωτοι για δύο μήνες οι επικουρικοί του ΕΚΑΒ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Μόνο στα χειροκροτήματα φαίνεται να μένει η κυβέρνηση, της οποίας το αφήγημα για οχυρωμένο ΕΣΥ καταρρίπτει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο η είδηση ότι αφήνει απλήρωτους για δύο ολόκληρους μήνες τους επικουρικούς του ΕΚΑΒ!

Αβοήθητους και μόνους αφήνει τους μαχητές της πρώτης γραμμής η κυβέρνηση, όπως αποκαλύπτει το έγγραφο του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης Μάκης Δεβελόγλου, οι επικουρικοί υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι δεν πρόκειται να πληρωθούν για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Με επιστολή του προς το ΕΚΑΒ τονίζει ότι το πρόβλημα παίρνει τεράστιες διαστάσεις για την επιβίωση των εργαζομένων και ζητά την άμεση παρέμβαση προκειμένου να γίνουν τα αυτονόητα και να πληρωθούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πυρός.

Πλέον δεν μιλάμε για ενίσχυση του ΕΣΥ ή μπόνους στους υγειονομικούς (εξάλλου όπως έγινε γνωστό η κυβέρνηση απέκλεισε τους γιατρούς από το έκτακτο επίδομα) μιλάμε για τα στοιχειώδη δηλαδή την αμοιβή των ανθρώπων για τα δεδουλευμένα τους.

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email