Σκέψου

Σκέψου

Ο Γεωργιάδης λέει τώρα ότι κάθε Έλληνας μπορεί να στέλνει SMS και να πηγαίνει στην Πάρνηθα (Video)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Πλήρως από-ευθυγραμμιζόμενος από τις εισηγήσεις των ειδικών αλλά και την ισχυρή σύσταση του Νίκου Χαρδαλιά, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ουσιαστικά δήλωσε ότι κάθε Έλληνας πολίτης μπορεί πάει για άθληση στην Πάρνηθα, όπως έκανε και ο πρωθυπουργός!

Την γνωστή πρακτική της κυβέρνησης «λέμε και μετά ξε-λέμε» έθεσε σε εφαρμογή και σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης με μία ακόμη θεαματική κυβίστηση αυτή τη φορά την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κληθείς να απαντήσει για την ποδηλατάδα του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα όπου πόζαρε μαζί με τουλάχιστον άλλα πέντε άτομα χωρίς μέτρα κι αποστάσεις, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «ο κάθε Έλληνας πολίτης, όχι ο Πρωθυπουργός, αν πάει για γυμναστική… Κάνει το μήνυμά του και πει “πάω για άθληση”, την ώρα που κάνει την άθληση είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα;».

Ισχυρή σύσταση Χαρδαλιά για άθληση κοντά στον τόπο κατοικίας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται να αγνοεί επιδεικτικά τις ανακοινώσεις του Νίκος Χαρδαλιάς για τα πρόστιμα των 300 ευρώ, που είχε πει ότι η άθληση δικαιολογείται μόνο κοντά στον τόπο κατοικίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είχε προχωρήσει σε ισχυρή σύσταση για την ατομική άθληση, ότι πρέπει να πραγματοποιείται κοντά στο σπίτι των πολιτών.

Γεωργιάδης: Γεμάτη η Πάρνηθα από κόσμο που πηγαίνει στο δάσος

Όταν η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επισήμανε στον Άδωνι Γεωργιάδη πως «για άθληση πάμε στην γειτονιά μας», ο υπουργός απάντησε: «Δεν μου λέτε κυρία Αναστασοπούλου… Όλος αυτός ο κόσμος που είναι στην Πάρνηθα και το Τατόι κάθε Κυριακή και κάθε Σάββατο από γύρω από τα Βασιλικά Κτήματα πηγαίνει; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Προφανώς επιτρέπεται να κάνεις άθληση και στην Πάρνηθα και στο Τατόι».

Τότε, η παρουσιάστρια του είπε: «Μπορούμε να στέλνουμε 6, να παίρνουμε τα αυτοκίνητά μας και να πηγαίνουμε», με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Και αν δεν το ξέρετε, είναι γεμάτη η Πάρνηθα από κόσμο που πηγαίνει στο δάσος. Και καλά κάνουν και πηγαίνουν. Κανείς δεν είπε να μην κάνουμε άθληση. Μέσα στην απαγόρευση κυκλοφορίας υπάρχει η παράγραφος 6 που λέει ότι πηγαίνω για ατομική άθληση».

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email