Σκέψου

Σκέψου

«Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανεπιθύμητος στην πόλη της Πάτρας» 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

«Ανεπιθύμητος στην πόλη της Πάτρας» φάνηκε να είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη χθεσινή του επίσκεψη, όπως δήλωσαν με την παράσταση διαμαρτυρίας τους και την ανακοίνωση που εξέδωσαν, φοιτητές της πόλης.

«Σήμερα, Σάββατο 28/11 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον φοιτητικό μας σύλλογο, και με τη στήριξη μελών άλλων φοιτητικων συλλόγων, στην Πλατεία Γεωργίου. Ο λόγος; Ο ερχομός στη Πάτρα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη», τονίζει με ανακοίνωσή του ο Φοιτητικός Σύλλογος Φιλολογίας Πάτρας.

Όπως αναφέρει: «Ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης και η κυβέρνηση της ΝΔ, με πρόφαση την προστασία της δημόσιας υγείας, επιλέγει να μην ενισχύσει το ΕΣΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τη στιγμή που μετράμε πάνω από 2000 θανάτους, και τα νοσοκομεία καλούνται πλέον να επιλέξουν ποιους ασθενείς θα σώσουν και ποιους όχι. Αντίθετα, επιλέγει να ενισχύσει τα σώματα ασφαλείας με προσλήψεις αστυνομικών, τους οποίους επιστράτευσε αμέσως για να καταστείλει τις αγωνιστικές συγκεντρώσεις της 17 Νοέμβρη σε όλη την Ελλάδα, παράλληλα με τη χουντικής έμπνευσης απαγόρευση των συναθροίσεων πάνω από 4 ατόμων εκείνες τις μέρες. Ενώ πριν μερικές μέρες η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη 10 φεμινιστριών που ήθελαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση για την ημέρα ενάντια στη βια κατά των γυναικών.

Ενάντια στην καταστολή που επιβάλλουν Νέα Δημοκρατία και Μ. Χρυσοχοΐδης εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν. Κόντρα στον αυταρχισμό τους εμείς απαντάμε ότι μόνο ο λαός και η νεολαία θα σώσουν τον εαυτό τους με την αλληλεγγύη και τους συλλογικούς μας αγώνες.

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ».

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email