Σκέψου

Σκέψου

Ο Μπογδάνος κατηγορεί ( ; ) για «ρουφιανιά» αυτούς που φωτογραφήθηκαν με τον Μητσοτάκη στην Πάρνηθα (Video)

Κωνσταντίνος Μπογδάνος ΝΔ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Να απαντήσει σχετικά με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την ποδηλατάδα του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα χωρίς την τήρηση μέτρων κι αποστάσεων, κλήθηκε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απαντώντας σχετικά με τις φωτογραφίες και το βίντεο που αποδεικνύουν την μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και εμπνευστή της ατομικής ευθύνης, κατά την βόλτα του στην Πάρνηθα, «κατηγόρησε» αυτούς που φωτογραφήθηκαν με τον πρωθυπουργό, για… ρουφιανιά αφού φάνηκε εξαιρετικά καχύποπτος για το γεγονός ότι διέρρευσαν οι φωτογραφίες αυτές.

Ο βουλευτής της ΝΔ βλέπει «μόνο ένα λάθος», ότι κυκλοφόρησε βίντεο από τη συνάντηση, ενώ «δεν επιτρέπεται να βγαίνουν βίντεο από τέτοιες συναντήσεις», λες και ήταν συνεδρίαση του Eurogroup και όχι ποδηλατάδα στην Πάρνηθα, που είναι δημόσιος χώρος!

Συνεχίζοντας το αφήγημα του κυβερνητικού εκπροσώπου δήλωσε ότι συνέβη ό,τι συνέβη επειδή ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του είναι «ανθρώπινοι και ανοιχτοί» και είχαν «καλή πρόθεση και προαίρεση».

Χαρακτηριστικά, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δήλωσε:

«Ένα λάθος έγινε. Δεν επιτρέπεται να βγαίνουν βίντεο από τέτοιες συναντήσεις και ας αναρωτηθούν όλοι γιατί δύο ώρες μετά τη συνάντηση, το βίντεο ήταν στο Documento.

Εγώ τους θεωρώ κακόβουλους τους κυρίους που σταμάτησαν τον πρωθυπουργό με τη σύζυγό του. Θεωρώ τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του ανθρώπινους και ανοιχτούς και δεν θέλω να τους καταλογίσω αφέλεια, αλλά καλή πρόθεση και προαίρεση. Οι άλλοι, κάνανε ό,τι κάνανε και δύο ώρες μετά το πουλήσανε στον Βαξεβάνη.

Ευχαριστώ πολύ, ωραίοι τύποι…».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δηλαδή, μας είπε ότι το λάθος, δεν είναι που το πρωθυπουργικό ζεύγος πήγε για ποδήλατο στην Πάρνηθα εν μέσω αυστηρού lockdown και που οι απλοί πολίτες μετακινούνται για τα απολύτως απαραίτητα, ούτε ότι δεν τήρησε τα μέτρα προστασίας, ούτε καν ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού έκανε motocross σε περιοχή που απαγορεύεται.

Μας είπε, ότι το λάθος, είναι ότι το έμαθαν οι πολίτες και φυσικά το γεγονός ότι οι μοτοσικλετιστές σταμάτησαν (με δόλο για τον κ. Μπογδάνο) τον πρωθυπουργό από την ποδηλατάδα -και όχι από το αγαστό έργο του- του και μετά διέρρευσαν οι φωτογραφίες που εκθέτουν απόλυτα τον πρωθυπουργό.

Τελικά οι πολίτες με τους οποίους φωτογραφήθηκε ο πρωθυπουργός, είναι «παιδιά από το Μενίδι» όπως είπε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, Νίκος Ρωμανός, ή κακόβουλοι και ρουφιάνοι;

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email