Σκέψου

Σκέψου

Ο Στέλιος Πέτσας παραδέχεται ότι δεν υπάρχει λόγος για τη νέα του λίστα

Στέλιος Πέτσας

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με τη σημερινή τοποθέτησή του εκτός από το γεγονός ότι αυτοαναιρέθηκε πλήρως, επιβεβαίωσε και το εντελώς αχρείαστο «δώρο στα κανάλια» ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ με τη νέα του λίστα!

Στη διάρκεια σημερινών δηλώσεών του, ο Στέλιος Πέτσας παραδέχθηκε ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στις 21 Οκτωβρίου 2020 ενέκρινε την δωρεάν μετάδοση τηλεοπτικού μηνύματος για τον κορονοϊό από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας από 22-10-2020 έως και την 22-04-2021, ωστόσο αυτό που παρέλειψε να αναφέρει για ποιο λόγο χρειάζεται η νέα λίστα πέτσα κόστους 2 εκατομμυρίων ευρώ στα κανάλια.

Δηλαδή, παρά το γεγονός ότι τα τηλεοπτικά κανάλια υποχρεούνται να μεταδίδουν δωρεάν μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου, και κυρίως για θέματα υγείας, η κυβέρνηση επιλέγει να γίνει χορηγός των καναλαρχών, τη στιγμή που το ΕΣΥ μένει ανοχύρωτο και η οικονομία καταρρέει.

Αναλυτικά, ο κ. Πέτσας δήλωσε:

«Τηλεοπτικό μήνυμα για τον κορονοϊό ως δωρεάν κοινωνικό μήνυμα προβάλλεται ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στις 21 Οκτωβρίου 2020 ενέκρινε την δωρεάν μετάδοση ενός τηλεοπτικού μηνύματος από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας από 22-10-2020 έως και την 22-04-2021. Αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν το είδαν!».

Στην ερώτηση γιατί η κυβέρνηση εν μέσω μίας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης επιμένει να χορηγεί τα κανάλια αντί να ενισχύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μπορεί να απαντά το σημερινό περιστατικό με τα… κυβερνητικά σκονάκια που δημοσιεύθηκαν εκ παραδρομής από δύο μεγάλα ειδησεογραφικά σάιτ που είχαν εισπράξει μεγάλα ποσά από την πρώτη λίστα Πέτσα.

 

 

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email