Σκέψου

Σκέψου

Ο Τραμπ επιτρέπει σε οργανισμούς παιδοθεσίας να αποκλείουν γκέι ζευγάρια

Τραμπ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Να καταργήσει αθόρυβα, τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας προσπαθεί για ακόμη μία φορά ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος χρηματοδοτεί οργανισμούς παιδοθεσίας που κάνουν διακρίσεις σε βάρος ομόφυλων ζευγαριών.

Tην κίνηση της κυβέρνησης του Τραμπ να προσφέρει ομοσπονδιακή χρηματοδότηση σε οργανισμούς παιδοθεσίας που κάνουν διακρίσεις εις βάρος γκέι ζευγαριών, καταδίκασαν οι ΛΟΑΤ+ ακτιβιστές.

Η νέα προτεινόμενη καθοδήγηση του υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) επιδιώκει να καταργήσει τη διεκδίκηση που έχουν οι παραλήπτες επιχορηγήσεων “να αντιμετωπίσουν ως έγκυρους τους γάμους ομοφυλων ζευγαριών”.

Ταυτόχρονα, οι προτεινόμενες αλλαγές έρχονται σε αντίθεση με τους κανόνες περί απαγόρευσης των διακρίσεων του Ομπάμα, οι οποίοι αναφέρουν ότι οι υπηρεσίες του HHS  δεν πρέπει να συναινούν σε διακρίσεις.

Η ανακοίνωση έχει προκαλέσει την οργή των ακτιβιστικών ομάδων, οι οποίες κατηγορούν τον Τραμπ ότι προσπαθεί να καταργήσει αθόρυβα τις προστασίες για τους ΛΟΑΤ+ ανθρώπους.

Οι εμμονές ορισμένων ανθρώπων γίνονται η αιτία ώστε παιδιά να μεγαλώνουν στα ιδρύματα, ενώ θα μπορούσαν να ζουν σε μία οικογένεια με αγάπη και στοργή. Γιατί μόνο αυτά ανατρέφουν σωστά ένα παιδί.

Πηγή: Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email