Σκέψου

Σκέψου

Ο Τσιάρτας αντιδρά που ο Αντετοκούνμπο είναι σε φωτογραφία για την επέτειο της επανάστασης του ’21

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

O Βασίλης Τσιάρτας, συνεχίζει να αποδομεί όσα έχτισε ως ποδοσφαιριστής στην καρδιά του κόσμου και με αφορμή την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην φωτογραφία για την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση του ’21, προχώρησε σε ακόμα ένα παραλήρημα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και γνωστός για τα ρατσιστικά σχόλιά του, σχολίασε αρνητικά το γεγονός οτι o «Greek Freak» είναι δίπλα σε διαχρονικά μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας.

Παρότι εκεί δεν υπάρχουν μόνο προσωπικότητες, που να σχετίζονται με το 1821, όπως είναι ο Περικλής, η Μαρία Κάλλας και ο Γιώργος Παπανικολάου, αλλά έχουν κάνει γνωστή την χώρα μας σε όλο τον κόσμο, για τον Βασίλη Τσιάρτα περιττός είναι μονάχα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η δημοσίευσή του:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης».

Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται.

Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200…

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email