Σκέψου

Σκέψου

Ο Βελόπουλος ζητά πρόσφυγες και μετανάστες να σταλούν σε Γυάρο και Μακρόνησο (βίντεο)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Σε μία τόσο τραγική στιγμή όσο αυτή, που χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη στέγη τους εν μέσω πανδημίας, ο Βελόπουλος επιλέγει συνειδητά να επαναφέρει μια πρόταση που συγκινεί διαχρονικά το ακροδεξιό ακροατήριο. Φυσικά, δε μιλά γενικά και αόριστα για… ακατοίκητα νησιά, αλλά για τα ξερονήσια της Γυάρου και της Μακρονήσου, που ήταν τόπος μαρτυρίας για χιλιάδες αγωνιστές, ώστε να γίνει μάλλον ο απαραίτητος ιστορικός συνειρμός.

Παρουσιάζει μάλιστα και τον… φάκελο με την πρόταση της Ελληνικής Λύσης που δίνεται δωρεάν (!) και περιλαμβάνει μελέτη (;) για την εγκατάσταση των μεταναστών, αφού υπάρχουν έτοιμες δομές! Μη βιαστείτε όμως να τον κατηγορήσετε για απανθρωπιά, καθώς το μέτρο αυτό είναι απλώς προσωρινό, μέχρι να απελαθούν οι πρόσφυγες στις πατρίδες τους…

Και για να μην υπάρχει αμφιβολία, το ίδιο πρόλαβε να γράψει και στο προφίλ του στο Τουίτερ.

Κατάφερε έτσι να ξεπεράσει και τον Θάνο Τζήμερο, που δεν τόλμησε να αναφέρει ανοιχτά τα θανατονήσια της Γυάρου και της Μακρονήσου.

Όμως, χωρίς να τηρούν καν τα στοιχειώδη προσχήματα, πολλοί τις τελευταίες ώρες, στο άκουσμα της είδησης ότι καίγεται ο καταυλισμός της Μόριας, έσπευσαν να δηλητηριάσουν τη δημόσιοα συζήτηση με μίσος, ρατσισμό και μισαλλοδοξία γιατί το τέρας της ακροδεξιάς ξύπνησε πάλι.

Πληροφορίες από: Κατιούσα

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email