Σκέψου

Σκέψου

Οικονόμου για Αναστασοπούλου: Δεν τέλειωσε η χθεσινή δουλειά, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες αργούν να ολοκληρώσουν

Οικονόμου - Αναστασοπούλου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Με ένα σεξιστικό και άκρως στερεοτυπικό σχόλιο επέλεξε να ενημερώσει τους τηλεθεατές της εκπομπής του ο Δημήτρης Οικονόμου για την απουσία της συμπαρουσιάστριάς του, Μαρίας Αναστασοπούλου.

Πιο αναλυτικά, το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Οικονόμου κάνοντας χιούμορ γεμάτο σεξισμό για τη συνάδελφό του Μαρία Αναστασοπούλου, ξεκίνησε την εκπομπή του λέγοντας τα εξής:

«Μοναξιές όπως βλέπετε. Η Μαρία θα λείπει σήμερα, έχει μια υποχρέωση που δεν μπορούσε να αναβάλει. Επομένως, θα την περάσουμε οι δυο μας, εσείς κι εγώ δηλαδή. Ερωτικά και σήμερα όπως βλέπετε, είναι το μόνο που δεν λείπει από την εκπομπή. Ένας λόγος παραπάνω βέβαια σήμερα, θα το αφιερώσουμε στη Μαρία που έχει τα γενέθλιά της. Κανονικά έπρεπε να είναι εδώ, να κεράσει κανονικά όπως προβλέπεται. Δεν θα το γλιτώσει. Να της ευχηθούμε χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσει, να είναι πάντα καλά. Μεγαλώνει κι αυτή παιδιά, δεν είναι το παιδάκι που λέγαμε κάποτε. Τι, μόνο εμείς μεγαλώνουμε δηλαδή; Οι άλλοι κάθονται εκεί; Μικρά; Όπως καταλάβατε, δεν τέλειωσε η δουλειά η χτεσινή, θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν. Καλό και κακό αυτό, όπως το πάρει κανείς. Δεν είναι σαν εμάς που τρέχουμε και λαχανιάζουμε κιόλας».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email