Πυρά Βελόπουλου κατά Τσιόδρα και γιατρών

Κυριάκος Βελόπουλος, αρχηγός Ελληνικής Λύσης

Στο στόχαστρο του Κυριάκου Βελόπουλου βρέθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας, με τον πρώτο να προχωρά σε βαρύτατη φραστική επίθεση χαρακτηρίζοντας «φυτευτό» τον Έλληνα επιδημιολόγο και υποστηρίζοντας πως ο ίδιος θα πειράζει την “ιερή αγελάδα” και τον “Βούδα” της κάθε κυβέρνησης.

«Άλλα μας έλεγε ο κ. Τσιόδρας πριν από 20 ημέρες και άλλα τώρα, τότε μας έλεγε να μην βάζουμε μάσκες. Να βάζατε τον Ιωαννίδη που είναι ειδικός για θέματα επιδημιών στο Στάνφορντ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κ. Βελόπουλος, ενώ προσχώρησε σε ακραία ρητορική μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο, αναπαράγοντας αβάσιμες προκαταλήψεις και στερεότυπα.

Αφού επικαλέστηκε καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων ότι στις περιοχές γύρω από τα κέντρα διαμονής μεταναστών εξαφανίζονται τα κατοικίδια ζώα, προσέθεσε: «Εγώ ξέρω τι γίνονται, καθώς για μερικούς αποτελούν εδέσματα», υποστήριξε. Έτσι, μετά την αμφισβήτηση των επστημόνων, προχώρησε στην εξαγωγή ατεκμηρίωτων συμπερασμάτων, που υποδαυλίζουν τις ρατσιστικές αντιλήψεις μεγάλης μερίδας της κοινωνίας.

Exit mobile version