Σκέψου

Σκέψου

Σε επίσημο δελτίο τύπου Δήμου, ο Καρασούλας που έβλεπε «ειδυλλιακό τοπίο» την πυρκαγιά σε δομή προσφύγων

Διαμαντής Καρασούλας

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Σε επίσημο Δελτίο Τύπου του «γαλάζιου» δημάρχου Πηνειού Ηλείας και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Μαρίνου αναφέρεται ο ακροδεξιός κατά δήλωση ιεροψάλτης – δημοσιογράφος, Διαμαντής Καρασούλας, ο οποίος μάλιστα ενώ έχει διαγραφεί από το κόμμα έπειτα από τις προκλητικές του δηλώσεις, προσλήφθηκε στο δήμο με το πρόσχημα της πανδημίας του κορονοϊού.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μαρίνος σε δελτίο Τύπου σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη στον δήμο του ενός αρχιμανδρίτη αναφέρει μεταξύ άλλων ότι :

«Είχαμε την χαρά εγώ, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Βασιλείου και ο συντοπίτης του Διαμαντής Καρασούλας να παραστούμε στην εις πρεσβύτερον χειροτονία του από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ έναν λαμπρό ιεράρχη. Σήμερα ο π. Αλέξιος ποιμένει το πλήρωμα του ιερού ναού Αγ. Τριάδας Ν. Ηρακλείου. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας Πανοσιολογιώτατε ».

Ποιος όμως είναι ο Διαμαντής Καρασούλας;

Ο Διαμαντής Καρασούλας είναι το πρώην στέλεχος της ΝΔ στην Ηλεία που χαρακτήριζε προκλητικά και δημόσια την πυρκαγιά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων «One Happy Family» του Ελβετικού Σταυρού σε περιοχή της Λέσβου, ως «ειδυλλιακό τοπίο κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη…»

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι ο ίδιος άριστος πρώην «φύλαρχος» της ΝΔ στην Ηλεία, με άλλη ανάρτησή του με αφορμή την υπόθεση του μικρού ασθενούς Παναγιώτη-Ραφαήλ, είχε γράψει ότι «… τα χρήματα του κράτους δεν είναι δικά σας για να πείτε εσείς πως θα τα διαχειριστεί ο εκάστοτε υπουργός. Το πιο εύκολο και πολιτικά ωφέλιμο για τον κ. Κικίλια θα ήταν να παραβιάσει την απόφαση της επιστημονικής επιτροπής και να δώσει τα χρήματα, για την εν λόγω θεραπεία. Προς τιμήν του δεν το έκανε. Αυτό έπειτα το κράτος να πληρώνει στον καθένα ό,τι φαντάζεται ο ίδιος ότι μπορεί να τον θεραπεύσει. Θα έπρεπε να πληρώνει εκατομμύρια για δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις καθημερινά».

Mετά τις δημοσιεύσεις του documentonews.gr για τις παραπάνω αποκαλύψεις και το σάλο που ξέσπασε από τα άθλια σχόλια του στελέχους της ΝΟΔΕ Ηλείας Διαμαντή Καρασούλα η Νέα Δημοκρατία κακήν κακώς αποφάσισε και ανακοίνωσε μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ τη διαγραφή του από το κόμμα. Την απόφαση έλαβε ο ίδιος ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν ισχύει το ίδιο και για τον «γαλάζιο» δήμαρχο Πηνειού Ηλείας που του έδωσε δουλειά στον Δήμο και συνεχίζει να τον μνημονεύει, σαν κάποιον επίτιμο πολίτη που χρήζει ξεχωριστής μνείας, καθώς μάλλον για τον ίδιο, όλα τα παραπάνω περιστατικά αποτελούν «ψιλά γράμματα»…

Πόσο υποτιμάται η νοημοσύνη των πολιτών άραγε;

Πληροφορίες από: Apokalypseis.com

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email