Σκέψου

Σκέψου

Στις 7 Οκτωβρίου η ανακοίνωση της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

δίκη Χρυσής Αυγής

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Στις 7 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, μια απόφαση που περιμένουν με αγωνία εδώ και χρόνια τα θύματά της, οι συγγενείς των δολοφονημένων και όλη η κοινωνία.

Η πρόεδρος του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί. Τότε, θα γίνει γνωστή η απόφαση για τους 68 κατηγορούμενους, πεντέμισι χρόνια μετά την έναρξη της δίκης.

Είναι πια κι επίσημο, ότι η δίκη με το ισχυρό ιστορικό βάρος στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, ολοκληρώνεται.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο της δίκης, συνεκδικάζονται τρία κακουργήματα: Η ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, η απόπειρα ανθρωποκτονίας του Αιγύπτιου αλιεργάτη Αμπουζίντ Εμπάρακ στις 12 Ιουνίου 2012 και η απόπειρα ανθρωποκτονίας των στελεχών του ΚΚΕ και μελών του ΠΑΜΕ στις 12 Σεπτεμβρίου 2013.

Ακόμη, συνεξετάζονται και άλλες 60 υποθέσεις που έχουν ήδη δικαστεί ή δικάζονται παράλληλα σε άλλα δικαστήρια και αφορούν εγκλήματα για τα οποία έχουν καταδικαστεί ή κατηγορούνται τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Όλοι μας, περιμένουμε με αγωνία αυτή την απόφαση που ελπίζουμε ότι θα καταδικάσει το νεοναζιστικό μόρφωμα και θα δικαιώσει τις ψυχές που χάθηκαν.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email