Σκέψου

Σκέψου

Τεχνήτη Νοημοσύνη: Η Burnley θα χρησιμοποιήσει το AiSCOUT για την εύρεση παικτών

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα Burnley ανακοίνωσε ότι πρόκειται να χρησιμοποιήσει τεχνητή νοημοσύνη για να τους βοηθήσει να εντοπίσουν νέα ταλέντα.

Οι «Clarets» έχουν συνεργαστεί με την πλατφόρμα ταυτοποίησης ταλέντων AiSCOUT και ξεκίνησαν μια «ανοιχτή παγκόσμια αναζήτηση ταλέντων» στην οποία ψάχνουν να ανακαλύψουν παίκτες άνω των 14 ετών που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ακαδημία τους.

Σύμφωνα με το eyap.gr, οι παίκτες από την Μεγάλη Βρετανία και όλο τον κόσμο μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά για να ανεβάσουν πλάνα από τον εαυτό τους που εκτελούν συγκεκριμένες μεμονωμένες ασκήσεις, πρώτα φυσικά και μετά τεχνικά. Τα αποτελέσματα θα δημιουργηθούν από αυτό μέσω της ικανότητας τεχνητής νοημοσύνης του AiSCOUT και οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους scouters.Ο σύλλογος λέει ότι «εξαιρετικοί» παίκτες που εντοπίζονται μέσω της εφαρμογής θα κληθούν σε επίσημες δοκιμές της ακαδημίας αργότερα φέτος, με την ευκαιρία να κερδίσουν μια θέση στις ομάδες νέων. Ο επενδυτικός όμιλος ALK Capital με έδρα το Ντελαγουέρ, ο οποίος ολοκλήρωσε την εξαγορά της Burnley την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, επένδυσε στο AiSCOUT τον περασμένο Αύγουστο και πλέον στο Turf Moor αναμένουν να δουν τα αποτελέσματα αυτής της πρωτοποριακής μεθόδου.

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email