Σκέψου

Σκέψου

Τι αντιδήμαρχος στο ΨΥΧΙΚό τι αρμόδια ΨΥΧΙΚής υγείας, για την κυβέρνηση είναι το ίδιο

Ζωή Ράπτη

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Το ίδιο πράγμα φαίνεται πως είναι για την κυβέρνηση η θέση της δημοτικού συμβούλου και υποψήφιας δημάρχου στο Ψυχικό, με το αξίωμα της υφυπουργού Υγείας σε θέματα ψυχικής υγείας, όπως αποδεικνύει ο σημερινός ιδιότυπος μετασχηματισμός.

Πιο αναλυτικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε τη δικηγόρο και βουλεύτρια Αθηνών Ζωή Ράπτη, υφυπουργό Υγείας σε θέματα ψυχικής υγείας. Όπως προαναφέρθηκε ωστόσο, η κυρία Ράπτη είναι δικηγόρος και τουλάχιστον από το πλούσιο βιογραφικό της δεν προκύπτει καμία επαγγελματική σχέση της με την ψυχική υγεία αλλά ούτε και τον τομέα της υγείας εν γένει.

Η μόνη επαγγελματική σύνδεση της κ. Ράπτη με την ψυχική υγεία θα μπορούσε να ιδωθεί μόνο ετυμολογικά, καθώς η ίδια έχει διατελέσει αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ψυχικού (!).

Ωστόσο αυτό σίγουρα δεν μπορεί κρίνεται επαρκές για ένα τόσο σημαντικό αξίωμα, που αναντίρρητα απαιτεί γνώσεις και μία στοιχειώδη επαφή.

Όπως φαίνεται, ο υπερβάλλων ζήλος του κ. Μητσοτάκη να παραδώσει χαρτοφυλάκιο σε κάποια γυναίκα για να μην κατηγορηθεί ξανά ότι το κυβερνητικό του σχήμα υποεστελεχώνεται από γυναίκες, τον οδήγησε σε αυτήν την απόφαση, που ελπίζουμε να μην αποδειχθεί άστοχη.

 

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email