Σκέψου

Σκέψου

Τσιτσιπάς: Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με τη ζωή των άλλων

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Με μία σειρά από posts, ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε μέσω twitter γράφοντας μεταξύ άλλων πως όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων, όπως και ότι λυπάται αυτούς που τον σχολιάζουν.

Σε μία κίνηση που δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ξέσπασε με μία σειρά από post στο twitter και μάλιστα στα ελληνικά, ενώ συνήθως ποστάρει στα αγγλικά, όπως επισημαίνει το Sport24.gr.

Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε γράφοντας πως «όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων», ενώ στην συνέχεια έγραψε ακόμα πως «Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό», ότι «Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω.» και έκλεισε γράφοντας πως «θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν», «κουτσομπολεύω, άρα υπάρχω» και «καθένας με την διαταραχούλα του».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μάλλον αντιλαμβάνεται όσους του άσκησαν κριτική ως μη έχοντες ζωή, αλλά όπως μπορεί ο ίδιος να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες για την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και ο ίδιος μετά να μην τα τηρεί, έτσι αντίστοιχα και οι πολίτες μπορούν να λένε τη γνώμη τους!
Τσιτσιπάς:
Τσιτσιπάς:

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email