Σκέψου

Σκέψου

Βαρουφάκης κατά κυβέρνησης: «Ξέρουμε τι κάνατε αυτό το καλοκαίρι. Τίποτα»

Βαρουφάκης Βουλή

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

«Ξέρουμε τι κάνατε αυτό το καλοκαίρι. Τίποτα», είπε στη συζήτηση στη Βουλή για τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενώ κέρδισε χρόνο στο lockdown, τους επόμενους μήνες δεν έκανε όσα έπρεπε για να προστατεύσει τη δημόσια υγεία και την οικονομία.

«Αφήσατε την δημόσια υγεία εξουθενωμένη, αφήσατε τον λαό απροστάτευτο. Έρχεστε εδώ σήμερα για να προσποιηθείτε ότι έχετε τον έλεγχο. Δεν τον έχετε», σημείωσε ο κ. Βαρουφάκης και ζήτησε προσλήψεις.

Για την οικονομία είπε πως η κυβέρνηση απλώς μεταθέτει τα λουκέτα των επιχειρήσεων στο μέλλον και η ύφεση είναι λογικό να βρίσκεται σε δραματικά επίπεδα.

Για το άνοιγμα του τουρισμού τόνισε πως θα έπρεπε να έχει γίνει με μαζικά τεστ και όχι ανεξέλεγκτα, ενώ για το άνοιγμα των σχολείων σημείωσε πως είναι λάθος να μην μειωθούν τα παιδιά στις αίθουσες.

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα το ότι έχουν μειωθεί τα άτομα ακόμα και εντός της Βουλής και αναρωτήθηκε πώς γίνεται να μην ληφθούν ανάλογα μέτρα στα σχολεία.

Πηγή: Reporter.gr

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email