Σκέψου

Σκέψου

Βελόπουλος με «χρυσαυγίτικο επιχείρημα» για Αντετοκούνμπο: Είπαμε Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι

Αντετοκούνμπο

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Τα σαθρά επιχειρήματα και τη μισαλλόδοξη ρητορική της Χρυσής Αυγής, ανασύρει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος σήμερα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο κ. Βελόπουλος με ανάρτησή του, εξαπέλυσε χυδαία επίθεση εναντίον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, χρησιμοποιώντας τον προσφιλή ισχυρισμό της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής, ότι «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι».

«ΕΙΠΑΜΕ:ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ, ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ(ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΚΟ ΚΛΠ)ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΆ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΊ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ; Αντετοκούνμπο:Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Η αφορμή γι’ αυτή την επίθεση δόθηκε εξαιτίας της συνέντευξης του Greek Freak ο οποίος τόνισε πως «η Ελλάδα είναι χώρα λευκών και συνεπώς είναι δύσκολη η ζωή κάποιου με το δικό του χρώμα».

capture.jpg

Η συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, νωρίτερα είχε προκαλέσει τα ρατσιστικά και υβριστικά σχόλια του Κωνσταντίνου Καλέμη, καθηγητή του ΕΚΠΑ, και μέχρι πρότινο σύμβουλου του υπουργείου Παιδείας στον τομέα της Εκπαίδευσης Προσφύγων (σήμερα έπειτα από το ρατσιστικό του παραλήρημα, απομακρύνθηκε).

kalemis2.jpg
kalemis1.jpg

Όπως όλα συνομολογούν, ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία καλά κρατούν και εντός του ελληνικού κοινοβουλίου!

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email