Σκέψου

Σκέψου

Ξυλοδαρμός καθηγητή από γονέα μαθητή για τη μάσκα

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα την πρώτη μέρα ανοίγματος των σχολείων. Ένα απίστευτο περιστατικό με ξυλοδαρμό καθηγητή σημειώθηκε στα Χανιά. Το περιστατικό συνέβη στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου όταν ένας γονέας μαθητή που δεν φορούσε μάσκα προχώρησε σε ξυλοδαρμό καθηγητή.

Το επεισόδιο έγινε στην αυλή του σχολείου όταν προσήλθε ο μαθητής χωρίς μάσκα. Ο καθηγητής προέβη σε σύσταση με τα πνεύματα να ανάβουν όταν ο πατέρας του μαθητής επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά στον άτυχο καθηγητή στέλνοντας τον στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα (χρειάστηκε να του γίνουν δύο ράμματα)

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας , η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Δείτε επίσης :

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email